Kozijnen

Wij leveren zowel kunststof als houten kozijnen, echter merken wij wel dat de vraag naar kunststof kozijnen sterk toeneemt.

Wilt u kunststof of liever hout?????

Kunststof

  • Duurzaam: Kunststof kozijnen gaan naar verwachting langer dan 50 jaar mee.
  • Onderhoudsarm: Kunststof heeft weinig onderhoud nodig. Gezien de vaak moeilijk bereikbare plaats van een dakkapel is dit een groot voordeel.
  • Kwaliteit: Door de goede kwaliteit die kunststof tegenwoordig heeft, verkleurt deze nauwelijks. Tevens is kunststof een zeer sterk materiaal.
  • Moeilijk ontvlambaar: Doordat kunststof niet gemakkelijk vlam vat is kunststof brandbestendig
  • Uiterlijk: Kunststof is te verkrijgen in bijna alle kleuren en motieven.U kunt er voor kiezen een kunststof dakkapel te nemen die bijna niet van hout te onderscheiden is.

Hout

  • Uiterlijk: Hout kan meer sfeer aan uw woning geven.
  • Schilderen: Hout is makkelijker te schilderen dan kunststof. Een nadeel van hout is dat dit jaarlijks onderhouden dient te worden.

Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn zowel met of zonder houtnerf structuur en in bijna alle Ral kleuren te verkrijgen. Al onze kozijnen worden standaard met HR++ glas voorzien. Omdat smaken verschillen kunnen wij 2 soorten profielen leveren, namelijk: Het vlakke profiel en het verdiepte profiel.

Houten kozijnen

Onze houten gevelkozijnen zijn altijd hardhouten kozijnen. Deze worden voorzien van een laag grondverf zodat ze door u in uw eigen gewenste kleur geverfd kunnen worden. Voordeel van houten kozijnen is dat men ze altijd gemakkelijk in een andere kleur kan oververven.

Ventileren van uw woning is heel belangrijk. Daarom is het raadzaam om ventilatieroosters toe te passen in de kozijnen. Zo houd u een gezond leefklimaat in uw woning. Deze roosters zijn in bijna alle Ral kleuren verkrijgbaar.

Gevelbekleding

Gevelbekleding is een onderdeel van onze werkzaamheden. Meestal gaat dit in combinatie met het plaatsen van kozijnen. Het is immers raadzaam dat als u uw kozijnen laat vervangen, u de aansluitende gevelbekleding ook laat vervangen. bij kunststof kozijnen gebruiken wij Keralit en bij houten kozijnen wordt er gebruik gemaakt van hardhouten rabat delen.

Indien u iets anders wenst kan dit natuurlijk ook. In ons bezoek zullen wij u aangeven wat bij uw huis de beste optie’s zijn.