Dakkapellen

Traditionele dakkapellen

Dit zijn dakkapellen die ter plaatsen gemaakt worden. Dakkapel kan in 1 dag gemaakt worden, enige nadeel is dat men erg afhankelijk is van het weer. Voordeel is wel dat er geen kraanwagen nodig is en dat je dus niet afhankelijk bent van de bereikbaarheid van een kraan. Soms laat ook de plaats van het dakkapel op een huis het niet toe om een dakkapel prefab te plaatsen. Namelijk als de schuinte de flauw wordt, of als het dakkapel rechtstreeks op de buitenmuur geplaatst moet worden. Of als men te maken heeft met een zadeldak en er 2 verschillende schuintes is het dakkapel komen.

Heeft u een dakkapel die nog niet geheel aan vervanging toe is, dan kunnen wij ook bestaande dakkapellen renoveren.Dit houdĀ  meestal in dat wij het lood, kozijn en de buitenbekleding vervangen. Uiteraard is het ook mogelijk om gelijktijdig de dakbedekking te vervangen, maar vaak is het in de meeste gevallen dan prijstechnisch goedkoper om het gehele dakkapel te vernieuwen.

Prefab dakkapellen

Onze prefab dakkapellen worden door AanDenRijn zelf gefabriceerd met het voordeel dat de levertijd kort is. Wij geven op de gehele delenĀ 15 jaar garantie, zowel op de fabricage als op de montage. Op het kozijn gelden de garantie van onze leverancier. Deze garantie vind u terug in de offerte.

De constructie van de dakkapel is volledig van hout en in elke schuinte te verkrijgen. De afwerking van de dakkapel kunt u bepalen. Gehele dakkapel wordt voorzien van isolatie en is aan de binnenzijde uitgeracheld zodat er direct gipsplaten op geschroefd kunnen worden.

Onder Prijzen vind u voorbeeld prijzen van onder andere prefab dakkapellen.
Dakkapellen zijn verkrijgbaar in volledig kunststof, kunststof kozijn met trespa en volledig houten dakkapellen. Over het algemeen bestaat er voor een dakkapel een levertijd van 5-6 weken. Erg afhankelijk van de drukte

Stappenplan

De dakkapel wordt op een aanhanger meegenomen.

De dakpannen zijn eraf, dak wordt op maat uitgezaagd.

Het afval wordt afgevoerd in een container.

De dakkapel wordt op het dak gehesen.

Nieuwe draagbalken worden verankerd.

De dakkapel is klaar voor gebruik.